1. Γενικά

Στον ιστότοπο «core-protection.gr» λειτουργεί το ηλεκτρονικό κατάστημα (εφεξής «e-shop»), που δημιούργησε και διαχειρίζεται η ετερόρρυθμη εταιρία με την επωνυμία «ΠΡΟΣΕΙΛΟΣ Ε.Ε.» και τον δ.τ. «ΠΡΟΣΕΙΛΟΣ» (εφεξής αποκαλούμενη η “Εταιρεία”, ) που εδρεύει στην Αθήνα (Κάρπου 26 & Αρτέμωνος 46, ΤΚ 11631), και έχει αρ. ΓΕΜΗ 140122001000, Α.Φ.Μ. 800765190, Δ.Ο.Υ. ΙΖ’ Αθηνών.

Τα στοιχεία επικοινωνίας μας (Εξυπηρέτηση πελατών) είναι:

τηλέφωνο: 2108991562

e-mail: shop@core-protection.gr

Οι ακόλουθοι όροι και προϋποθέσεις ισχύουν για όλες τις παραγγελίες που υποβάλλονται από τον πελάτη (εφεξής “εσείς”) σε εμάς. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας και/ή πραγματοποιώντας μια παραγγελία, συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στο παρόν (εφεξής οι “Όροι”). Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους Όρους προτού πραγματοποιήσετε μια παραγγελία.

Μόνο νομικά πρόσωπα και φυσικά πρόσωπα άνω των 18 ετών μπορούν να πραγματοποιήσουν παραγγελία.

Η συμπερίληψη οποιωνδήποτε προϊόντων στο e-shop σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν συνεπάγεται ούτε εγγυάται ότι αυτά τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμα πάντα. Διατηρούμε το δικαίωμα να διακόψουμε οποιοδήποτε προϊόν ανά πάσα στιγμή. Προσφορές προϊόντων που εμφανίζονται στο e-shop ισχύουν πάντοτε μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων ή για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για το οποίο διαρκεί η διαφημιστική καμπάνια για τα προϊόντα αυτά. Στην περίπτωση αυτή η διάρκεια ισχύος της προσφοράς θα αναφέρεται ρητά στον ιστότοπό μας.

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε τους παρόντες Όρους από καιρού εις καιρόν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση προς εσάς. Η έκδοση των Όρων που θα ισχύουν για την παραγγελία σας θα είναι εκείνη που θα είναι αναρτημένη στον ιστότοπό μας τη στιγμή που θα πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας. Τυχόν ακυρότητα συγκεκριμένου όρου δεν επιφέρει ακυρότητα των  υπολοίπων. Τυχόν μη ενάσκηση από την Εταιρεία των δικαιωμάτων της που απορρέουν από τους Όρους δεν συνεπάγεται παραίτησή της από τα δικαιώματα αυτά.

2. Τιμές και έξοδα αποστολής

Οι τιμές που εμφανίζονται στο e-shop περιλαμβάνουν τον εκ του νόμου Φόρο Προστιθέμενης Αξίας ωστόσο δεν περιλαμβάνουν έξοδα αποστολής.  Διατηρούμε το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη. Σε κάθε περίπτωση οι χρήστες χρεώνονται με το τίμημα που αναγράφεται στο e -shop κατά το χρόνο υποβολής της παραγγελίας.

Τα έξοδα αποστολής με τα οποία επιβαρύνεται κάποια παραγγελία, υπολογίζονται σε σχέση με τον τόπο παράδοσης, το βάρος και τον όγκο των απεσταλμένων προϊόντων και συμπεριλαμβάνονται στο ποσό πληρωμής. Μπορείτε να βρείτε τον ισχύοντα τιμοκατάλογο εδώ. Το κόστος για κάθε μέθοδο αποστολής αναφέρεται σαφώς κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς.

Οι τιμές στο φυσικό κατάστημα και στο e-shop ενδέχεται να διαφέρουν.

3. Παραγγελία/σύναψη σύμβασης

Οι επιλογές παραγγελίας που έχετε στη διάθεσή σας είναι μέσω του e-shop ή μέσω επικοινωνίας  με την Εταιρεία (τηλεφωνικής ή γραπτής).

Σας επισημαίνουμε ότι γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και πραγματοποιούνται αποστολές αγαθών μόνο εντός Ελλάδος.

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, εάν μας έχετε παράσχει τη διεύθυνση e-mail σας, θα λάβετε σε αυτήν e-mail στο οποίο θα επιβεβαιώνεται η λήψη της παραγγελίας και θα αναφέρονται πληροφορίες σχετικές με την παραγγελία σας. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είμαστε σε θέση να εκπληρώσουμε την παραγγελία σας, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό. Αν έχουμε ήδη λάβει πληρωμή για μια τέτοια παραγγελία, θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε το ποσό που καταβλήθηκε χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε για την πραγματοποίηση της πληρωμής. Εάν για οποιονδήποτε λόγο απαιτούνται εναλλακτικές ρυθμίσεις, το Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Εταιρείας, θα επικοινωνήσει μαζί σας για να διευθετηθεί η επιστροφή των χρημάτων.

4. Παράδοση

Η Εταιρεία προσπαθεί να αποστείλει τις παραγγελίες το συντομότερο δυνατόν και με τη σειρά με την οποία πραγματοποιούνται. Στόχος μας είναι η παράδοση εντός 2 έως 7 εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Οι παραδόσεις σε νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές συνήθως χρειάζονται 2 επιπλέον εργάσιμες ημέρες. Παρόλο που επιδιώκουμε να πραγματοποιούμε παράδοση εντός του κοινοποιημένου χρονικού πλαισίου, η παράδοση ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερο σε περίπτωση απρόβλεπτων συμβάντων. Σε κάθε τέτοια περίπτωση ο Πελάτης θα ενημερώνεται άμεσα για την αναμενόμενη καθυστέρηση. Στην απίθανη περίπτωση που ο χρόνος αποστολής υπερβαίνει τις 30 ημέρες, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας.

Μόλις η παραγγελία σας έχει αποσταλεί, εάν μας έχετε παράσχει τη διεύθυνση e-mail σας, θα λάβετε επιβεβαίωση μέσω e-mail με τα στοιχεία της αναμενόμενης αποστολής.

Θα λάβετε το νόμιμα απαιτούμενο τιμολόγιο ή την απόδειξη στο δέμα μαζί με τη παραγγελία σας.

Εάν η παραγγελία σας δεν φτάσει μέχρι την προγραμματισμένη ημερομηνία, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση πελατών.

5. Επιστροφή – Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε ή να επιστρέψετε την παραγγελία σας από την ημερομηνία που την πραγματοποιήσατε έως και 20 ημερολογιακές ημέρες μετά την παραλαβή των προϊόντων σας. Αν έχετε χρεωθεί για τα προϊόντα, θα λάβετε επιστροφή χρημάτων που θα περιλαμβάνει το κόστος της αποστολής προς εσάς και θα αποκλείει το κόστος επιστροφής των προϊόντων από εσάς προς την Εταιρεία, σε περίπτωση που προκύψει τέτοιο κόστος επιστροφής. Για το κόστος επιστροφής επιβαρύνεται ο πελάτης. Εάν επιλέξετε να διατηρήσετε ορισμένα προϊόντα και να ακυρώσετε μόνο εν μέρει την παραγγελία σας, το κόστος αποστολής δεν θα σας επιστραφεί. Μόνο στην περίπτωση που κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό, δεν θα επιβαρυνθείτε το κόστος επιστροφής του. Σε μια τέτοια περίπτωση, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση πελατών για να διευθετηθεί η επιστροφή του.

Για λόγους υγιεινής και ασφάλειας το δικαίωμα ακύρωσης και το δικαίωμα επιστροφής ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ για μάσκες προσώπου μιας χρήσης ή επαναχρησιμοποιούμενες και τα φίλτρα αυτών, εσώρουχα, ισοθερμικά εσώρουχα, κάλτσες, αντιπυρικό εξοπλισμό, στολές χημικών, αναπνευστικές συσκευές διαφυγής, ωτοβύσματα και ωτοασπίδες, είδη που βρίσκονται σε σφραγισμένη συσκευασία που έχει ανοιχτεί και είδη που έχουν υποστεί επεξεργασία π.χ. ένδυση με τυπώματα/ κεντήματα. Εάν τα εν λόγω προϊόντα που έχετε αγοράσει είναι ελαττωματικά, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση πελατών μας για περαιτέρω οδηγίες.

Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε ή να επιστρέψετε την παραγγελία σας, ενημερώστε μας γραπτώς, με e-mail ή ταχυδρομικώς, ή επικοινωνήστε τηλεφωνικώς με την Εξυπηρέτηση Πελατών. Κατά προτίμηση συμπεριλάβετε στο δέμα σας τη φόρμα επιστροφής που συνοδεύει την παραγγελία σας. Θα πρέπει να μας επιστρέψετε τα προϊόντα, όπως ορίζεται παρακάτω στον όρο 6 («Επιστροφές»), εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της ειδοποίησης ακύρωσης. Θα προβούμε σε επιστροφή χρημάτων προσπαθώντας να χρησιμοποιήσουμε την ίδια μέθοδο που χρησιμοποιήσατε για πραγματοποίηση της πληρωμής το συντομότερο δυνατόν και το αργότερο εντός 14  ημερών από την παραλαβή της ειδοποίησης ακύρωσης, υπό την προϋπόθεση ότι έχουμε λάβει τα προϊόντα ή αποδεικτικό ότι έχετε στείλει πίσω τα προϊόντα. Ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί άλλη μέθοδος πληρωμής για την επιστροφή χρημάτων, υπό τον όρο ότι συμφωνείτε με την αλλαγή αυτή. Σε κάθε περίπτωση κάτι τέτοιο δεν θα δημιουργήσει πρόσθετες χρεώσεις. Εάν έχετε πραγματοποιήσει πληρωμή κατά την παράδοση, η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί σε έγκυρο τραπεζικό λογαριασμό και θα επιβαρυνθείτε το κόστος των  εξόδων συναλλαγής με τα οποία η Τράπεζά σας επιβαρύνει τους πελάτες της σε περιπτώσεις εισερχόμενων εμβασμάτων.

Αν το προϊόν που λάβατε είναι ελαττωματικό, ειδοποιήστε την Εταιρεία αμέσως για την διευθέτηση της επιστροφής του και επιστρέψτε το προϊόν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον όρο 6 κάτωθι («Επιστροφές»). Η Εταιρεία θα σας παρέχει, για όλα τα προϊόντα που θα αποδειχθούν ελαττωματικά (και που δεν οφείλεται το ελάττωμά τους επειδή έκανε λάθος χρήση τους ο πελάτης) πλήρη επιστροφή χρημάτων ακόμα και των εξόδων επιστροφής τους. Οι διατάξεις που παρατίθενται στο παρόν δεν περιορίζουν τυχόν ισχύοντα νομικά δικαιώματα.

Διατηρούμε το δικαίωμα να μην κάνουμε δεκτές τις επιστροφές που δεν συμμορφώνονται με την πολιτική επιστροφών της Εταιρείας.

6. Επιστροφές

Η Εταιρεία εγγυάται πλήρη επιστροφή χρημάτων για όλα τα προϊόντα που έχουν επιστραφεί σύμφωνα με την όρο 5 («Επιστροφή-Ακύρωση παραγγελίας»), υπό την προϋπόθεση ότι όλα τα προϊόντα επιστρέφονται στην κατάσταση στην οποία ήταν κατά την παραλαβή. Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα δεν θα πρέπει να έχουν καταστραφεί, λερωθεί, πλυθεί, αλλοιωθεί ή φθαρεί (εκτός από το να δοκιμάσετε το προϊόν) και πως οι ετικέτες ή τα καρτελάκια πρέπει να είναι άθικτα και τα προϊόντα να επιστραφούν με την αρχική τους συσκευασία. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του εμπορεύματος ή αλλοίωσης της αρχικής του κατάστασης, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.

Η διαδικασία επιστροφής μπορεί να γίνει είτε στο κατάστημά μας προσκομίζοντας την απόδειξη αγοράς, είτε μέσω οποιασδήποτε εταιρείας ταχυμεταφορών. Σε περίπτωση επιστροφής μέσω ταχυμεταφορικής εταιρείας, θα πρέπει να συσκευάσετε τα προϊόντα μαζί με την απόδειξη αγοράς, τα έγγραφα που τα συνόδευαν αρχικώς (π.χ. manuals) και την φόρμα επιστροφής. Η αποστολή του δέματος γίνεται στη διεύθυνση: ΠΡΟΣΕΙΛΟΣ ΕΕ – Κάρπου 26 – Αθήνα – ΤΚ 11631.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει το κόστος επιστροφής για δέματα έως 3 κιλά μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών EASY MAIL. Για την δωρεάν επιστροφή των προϊόντων μέσω EASY ΜΑΙL καλέστε την Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρείας μας στο τηλέφωνο 210 8991562.

Η αξία των προϊόντων που επιστρέφονται θα συμψηφίζεται με την αξία των προϊόντων που θα τα αντικαταστήσουν. Εάν υπάρχει επιπλέον χρέωση λόγω διαφοράς στην αξία τους, θα πρέπει η διαφορά αυτή να καταβληθεί στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφορών που θα πραγματοποιήσει την παράδοση των νέων προϊόντων.

Η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για δέματα που χάθηκαν ή καταστράφηκαν κατά την επιστροφή τους πριν φτάσουν στις εγκαταστάσεις μας.

7. Μέθοδοι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε για τα προϊόντα σας όπως περιγράφεται παρακάτω.

Πιστωτική κάρτα ή χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας κατά τη στιγμή που πραγματοποιείτε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας έγκυρη πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (VISA, Maestro ή American Express). Το ποσό θα δεσμευθεί άμεσα στην κάρτα σας, ωστόσο δεν θα χρεωθεί μέχρι να αποσταλούν τα προϊόντα. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ελέγξει την εγκυρότητα της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, την πιστοληπτική κατάστασή της σε σχέση με την αξία της παραγγελίας και αν τα στοιχεία της διεύθυνσης του αγοραστή είναι σωστά. Μπορούμε να αρνηθούμε παραγγελίες ανάλογα με το αποτέλεσμα αυτών των ελέγχων.

Πληρωμή κατά την παράδοση

Πληρωμή με αντικαταβολή, τοις μετρητοίς, κατά την παράδοση των αγαθών στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας. Σας συνιστούμε να έχετε το ακριβές ποσό διαθέσιμο για να διευκολύνετε τη συναλλαγή. Λάβετε υπόψη ότι δεν δεχόμαστε παραγγελίες αξίας άνω των 500 € για πληρωμή με αντικαταβολή.

PayPal

Όταν πληρώνετε μέσω PayPal, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ελέγξει την εγκυρότητα του λογαριασμού PayPal, ότι υπάρχουν αρκετά χρήματα για κάλυψη του ποσού της αγοράς και να επικυρώσει τα στοιχεία της διεύθυνσης χρέωσης του αγοραστή. Το ποσό θα δεσμευτεί άμεσα στο λογαριασμό σας στο PayPal, ωστόσο δεν θα χρεωθεί μέχρι να αποσταλούν τα εμπορεύματα από την αποθήκη. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί οποιαδήποτε αγορά.

Κατάθεση σε τράπεζα

Οι ακόλουθοι λογαριασμοί είναι διαθέσιμοι:

Τράπεζα Πειραιώς

GR25 0171 4680 0064 6813 9210 089

Δικαιούχος: ΠΡΟΣΕΙΛΟΣ ΕΕ

Οι παραγγελίες με τρόπο πληρωμής “Κατάθεση σε τράπεζα” που δεν έχουν εξοφληθεί εντός 14 ημερών, θα ακυρώνονται χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

8. Η ευθύνη μας

Το e-shop παρέχεται «ως έχει», ομοίως και οι πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, γραφικά, σήματα, απεικονίσεις, περιγραφές προϊόντων και το εν γένει περιεχόμενο που αναρτώνται σε αυτό. Σε καμία περίπτωση η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αποθετική ζημία (όπως ενδεικτικά απώλεια κερδών, δεδομένων κλπ.). Η μέγιστη ευθύνη μας προς εσάς για τυχόν απώλειες ή ζημίες που προκύπτουν από υπαιτιότητά μας σε σχέση με την παραγγελία σας στο e-shop περιορίζεται στη συνολική τιμή της παραγγελίας σας.

Καμία διάταξη των παρόντων Όρων δεν αποκλείει ή περιορίζει την ευθύνη της Εταιρείας μας σε σχέση με οποιοδήποτε θέμα για το οποίο θα ήταν παράνομο για εμάς να περιορίσουμε ή να αποκλείσουμε την ευθύνη μας.

Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα με ένα προϊόν που έχετε αγοράσει από την Εταιρεία μας μέσω του e-shop και δεν μπορέσατε να διευθετήσετε το ζήτημα με την Εταιρεία μας, μπορείτε να υποβάλετε την καταγγελία σας στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής επίλυσης διαφορών της ΕΕ (την “Πλατφόρμα ΗΕΔ”). Η πλατφόρμα ΗΕΔ προσφέρει σε καταναλωτές και εμπόρους εντός της ΕΕ τη δυνατότητα να προσπαθήσουν και να επιτύχουν εξωδικαστική διευθέτηση των καταγγελιών που προκύπτουν από ηλεκτρονικές αγορές. Μπορείτε να βρείτε την πλατφόρμα ΗΕΔ εδώ: http://ec.europa.eu/odr.

9. Εγγύηση

Εάν υπάρχουν ελαττώματα στα προϊόντα που αγοράσατε, η Εταιρεία μας τηρεί όλους τους νόμιμους κανόνες περί εγγύησης. Αν έχετε παράπονο σε σχέση με την κατασκευή ενός προϊόντος ή από κάποιο υλικό, συμπεριλαμβανομένων των ζημιών που προκύπτουν κατά τη μεταφορά του, ενημερώστε μας επιστρέφοντας το προϊόν χωρίς καθυστέρηση, χρησιμοποιώντας την προεκτυπωμένη φόρμα επιστροφών. Περαιτέρω πληροφορίες για τα προϊόντα ή την διάρκεια της παρεχόμενης εγγύησης παρέχονται από την Εξυπηρέτηση Πελατών της Εταιρείας.

10. Εκχώρηση

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να εκχωρήσει σε τρίτους οποιαδήποτε αξίωση πληρωμής που έχει προκύψει σε σχέση με την παράδοση προϊόντων.

11. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Για την προστασία των προσωπικών δεδομένων του πελάτη ισχύει η «Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων» της Εταιρείας, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ.

12. Ιδιοκτησία δικαιωμάτων

Το περιεχόμενο του ιστότοπου αποτελεί ιδιοκτησία της Εταιρείας ή/και, κατά περίπτωση, των νομίμων δικαιούχων των αντίστοιχων δικαιωμάτων επί των προϊόντων που παρέχονται από το e-shop. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την Εταιρεία, το e- shop ή/και τα αναρτημένα προϊόντα τρίτων, αποτελούν εμπορικά σήματα ή/και διακριτικά γνωρίσματα της Εταιρείας και ή/και των συμβεβλημένων με αυτήν τρίτων προσώπων, δικαιούχων αυτών. Η χρήση τους διέπεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία περί εμπορικών σημάτων, τη νομοθεσία για την προστασία της βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας, περί αθεμίτου ανταγωνισμού και κάθε άλλη σχετική διάταξη. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεση τους στην ιστοσελίδα του e-shop δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος για τη χρήση και εκμετάλλευσή τους.

 Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό δικαιούχο του περιεχομένου, των εμπορικών σημάτων και λοιπόν διακριτικών γνωρισμάτων που περιλαμβάνονται στο e-shop. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή σκοπούς άλλους, πέρα από την χρήση του e-shop για την αγορά ή ενημέρωση του πελάτη για τα διατιθέμενα προϊόντα και υπηρεσίες, σύμφωνα με τους Όρους, επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Εταιρείας ή του δικαιούχου των αντίστοιχων δικαιωμάτων πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας.

13. Εφαρμοστέο Δίκαιο

Οι Όροι διέπονται από τις εφαρμοστέες διατάξεις της Ελληνικής Νομοθεσίας, όπως τις διατάξεις για την προστασία του καταναλωτή, το ηλεκτρονικό εμπόριο, την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, την προστασία των δικαιωμάτων πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας και κάθε άλλη σχετική διάταξη. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από τους παρόντες όρους και δεν επιλυθεί με τις ανωτέρω εξωδικαστικές διαδικασίες, αρμόδια ορίζονται τα καθ’ ύλην αρμόδια δικαστήρια των Αθηνών.